Kwintes

Kwintes afbeelding

Kwintes ondersteunt mensen met langdurige psychische problemen, zodat zij weer sterker in de samenleving staan. Daarvoor bieden we verschillende woonvormen, dagbesteding, begeleiding aan huis en bemoeizorg.

Op dit moment krijgen circa 2500 cliënten begeleiding aan huis van Kwintes. Ongeveer 1000 mensen wonen beschermd, verspreid over meer dan 160 locaties. Veel van deze mensen hebben hun dagbesteding bij Kwintes; werk, creatieve of recreatieve activiteiten en opleidingen. Prettig wonen en een zinvolle daginvulling is erg belangrijk voor het vergroten van de sociale kracht van mensen. Bemoeizorg is bedoeld voor mensen die niet direct om hulp vragen, maar dat wel hard nodig hebben. Alle activiteiten van Kwintes zijn erop gericht om het beste uit mensen te halen, zodat ze plezier in het leven hebben.

Bij Kwintes werken ruim 1400 medewerkers in 3 regio’s. Het centraal bureau (ondersteunende stafdiensten) is gevestigd in Zeist. We onderhouden nauwe contacten met mantelzorgers, andere ggz-organisaties, zorg- en dienstverlenende instellingen die voor cliënten van belang zijn.

Contactgegevens


Bezoekadres

Laan van Vollenhove 3213
3706 AR Zeist


Postadres

Postbus 31
3700 AA Zeist


Contact

Telefoon: 030 695 61 73
Fax: 030 695 57 15
E-mail: sollicitatie@kwintes.nl
Homepage: http://www.werkenbijkwintes.nl/ 

Ligging en bereikbaarheid