Reinaerde

Blijvend in ontwikkeling

Jezelf zijn

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. 

Contactgegevens:

Reinaerde

Koningin Wilhelminalaan 3

3527 LA Utrecht

030-2299922

www.reinaerde.nl

 

Wil je graag werken in de gehandicaptenzorg?

Kijk dan eens op onze website of neem dan contact op met een van onze Recruiters via:

www.reinaerde.nl/vacatures

recruitment@reinaerde.nl