GGz Centraal

waar ben je goed in

GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. We behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. 

GGz Centraal biedt daartoe diagnostiek, behandeling, begeleiding, preventie en voorlichting aan mensen met psychische, psychiatrische en/of psychosociale problematiek. GGz Centraal heeft een Wvggz-aanmerking en is in staat zorg te geven aan mensen die gedwongen zijn opgenomen. Het streven van GGz Centraal is de zorg zo dicht mogelijk bij onze cliënten aan te bieden.

Naast direct cliëntgericht aanbod verzorgt GGz Centraal ook consultatie aan samenwerkingspartners en verwijzers.

Om te voorkomen dat mensen met psychische problemen tussen wal en schip vallen werken wij intensief samen met huisartsen, sociale wijkteams, jeugdzorginstellingen, algemene ziekenhuizen, ambulante zorgaanbieders, forensische psychiatrie, verslavingszorg en RIBW-instellingen.

E-mail met

Wil je graag werken in de geestelijke gezondheidszorg en is voor jou ieder mens bijzonder? Regelmatig zoeken we nieuwe collega's. Kijk op ons vacatureoverzicht op de website www.werkenbijggzcentraal.nl. Voor vragen kun je mailen naar recruitment@ggzcentraal.nl.

Contactgegevens

Algemene adresgegevens

GGz Centraal, locatie Zon & Schild
Utrechtseweg 266
Postbus 3051
3800 DB Amersfoort
Telefoon: (033) 4 609 609
Fax: (033) 4 650 463
E-mail: pr@ggzcentraal.nl

website: www.ggzcentraal.nl en www.werkenbijggzcentraal.nl