Warande

logo Warande

Warande is een organisatie die wonen, service en zorg biedt in Zeist, Bilthoven en Houten. Warande verzorgt arrangementen op maat voor senioren die het versterken en het behouden van hun vitaliteit belangrijk vinden en die vooral graag op hun eigen manier vormgeven aan het ouder worden: aangenaam actief blijven.

Op het gebied van seniorenvoorzieningen heeft Warande alles in huis: van seniorenfitness en thuiszorg tot revalidatie, verzorgd wonen of intensieve verpleging in één van onze wooncentra, Verpleeghotel Bovenwegen of Hospice Heuvelrug. Warande heeft de ambitie zich te richten op de senior met een brede culturele en maatschappelijke belangstelling. Een goed verzorgde woonomgeving met geruisloze ondersteuning en dienstverlening van bovengemiddelde kwaliteit met tijd voor aandacht staan hierbij hoog in het vaandel. Zelf de regie houden binnen de eigen mogelijkheden en actieve betrokkenheid van het sociale netwerk is daarbij leidend.

Werken bij Warande

Warande is een veelzijdige zorgorganisatie, wat het werken én leren tot een inspirerende ervaring maakt. Wil jij werken voor een organisatie met hart voor cliënten en medewerkers? Kom kennismaken met Warande!

Vertrouwen en professionaliteit

Onze organisatie is gespecialiseerd in revalidatie en dementiezorg. Warande is een middelgrote, dynamische organisatie. Wij combineren de vertrouwdheid van de eigen vestigingen met de voordelen van een professionele organisatie. De komende jaren richten we ons op vernieuwing en kwaliteitsontwikkeling. Bijvoorbeeld met een hotelmatige formule voor de somatische verpleging.

Jij en Warande

Bied jij ons graag een helpende hand bij deze ontwikkeling? Kom dan werken bij Warande. Wij bieden je flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder kinderopvang en bedrijfsfitness. Bovendien investeert Warande in opleidingen, stages en bij- en nascholing. Zo kun jij je persoonlijk ontwikkelen.

Contactgegevens

Warande: waar zorg en aandacht werken

Voor meer informatie over werken bij Warande kun je ons een email sturen of bellen. Contact Telefoon: 030 – 6928503.

Email: p&o@warandeweb.nl

Homepage: www.warandeweb.nl